P-plats med laddstation för el-bil
Vem kan hyra en p-plats med laddstation?
Brf Kadetten erbjuder boende i Brf Kadetten möjligheten att hyra en p-plats med Mer (före detta Bee) laddstation för el-bil. P-platserna med Mer laddstation finns på parkeringen mitt emot Kadettgatan 30D. (p-plats 1001-1010).
Laddstationerna tillhör Brf Kadetten och är ett icke-publikt system, vilket betyder att de endast kan användas av boende i Brf Kadetten som hyr en p-plats med Mer laddstation.

Hur ska jag göra om jag vill hyra en p-plats med laddstation och vad kostar den?
Om du är intresserad av att hyra en p-plats med Mer laddstation ska du göra en intresseanmälan i Kundwebben. Kostnad för att hyra en p-plats med Mer laddstation är 300:- kr/månad.
När du har fått ett hyreskontrakt på en p-plats med Mer laddstation ska du registrera dig som kund hos Mer och beställa en personlig laddbricka genom https://se.mer.eco/. Du meddelar därefter Mer ditt unika laddbricksnummer genom att mejla till kundservice.se@mer.eco. Därefter får du behörighet att använda laddstationen på din p-plats.

Hur betalar jag för min elförbrukning?
Du blir debiterad för kostnaden för elförbrukningen av Brf Kadetten genom Mer en gång i kvartalet. Pris per KWh är för tillfället 2,65 kr inkl moms, men kan variera beroende på elpriset. Har du använt Mers laddstationer i deras publika nätverk kommer även kostnaden för detta att framgå av samma faktura.

Mer har ett publikt laddnätverk i Sverige
På Mers hemsida kan du läsa mer om Mers publika laddnätverk och du kan läsa mer om Mers publika laddabonnemang på https://se.mer.eco/shop/. För att se Mers publika laddnätverk an du även ladda ner Mers app - ”Mer connect Sverige” (https://se.mer.eco/ladda-ner-mobilapp/) eller se en översikt på Mers publika laddnätverk på https://se.mer.eco/snabbladdning/laddkarta/.

Om du har frågor eller behöver hjälp med laddningen
Mer administrerar laddstationerna åt föreningen och Mers personliga laddhjälp finns tillgänglig på 077-44 33 900 dygnet runt alla dagar om ni behöver teknisk hjälp vid pågående laddning. Laddstationerna kan fjärrstyras och därför ka slutanvändare få hjälp direkt vid laddstationen vid behov.
Alla övriga frågor som inte avser direkt laddhjälp får man svar på via Mers kundservice som har öppet vardagar kl 8:00 – 16:30 på telefonnummer 077-44 33 900.

Uppsägning av p-plats med laddstation
Om du önskar säga upp ditt hyreskontrakt på en p-plats med laddstation kan du göra det i Kundwebben. Du kan efter hyreskontraktets upphör inte längre använda föreningens laddstationer.
Ditt abonnemang med Mer måste du säga upp genom kontakt med Mer.